Advocaten

Mr. H.F. Dijkstra:

Hilmar Dijkstra is sinds 1986 advocaat. In de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, het vennootschapsrecht, waaronder fusies, overnames en herstructureringen en de problematiek rond (her)financiering en zekerheden. Hij is zeer ervaren in het opstellen van contracten en het opzetten van samenwerkingsverbanden. Ook complexe en gevoelige boedelscheidingen, al dan niet het gevolg van echtscheiding, worden door hem behandeld.

Hilmar Dijkstra is een ervaren en gecertificeerde commissaris/toezichthouder. Jarenlang is hij commissaris geweest bij een verzekeraar in de functies van voorzitter van de Remuneratiecommissie, Vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen en lid van de Auditcommissie. Hij heeft in die tijd een fusie meegemaakt en is vervolgens initiator geweest van fundamentele veranderingen op het gebied van cultuur en gedrag.

Hilmar Dijkstra is te typeren als een advocaat die dichtbij het bedrijfsleven staat en de taal daarvan spreekt. Zijn succesvolle directe no-nonsense aanpak wordt zeer gewaardeerd.

Hilmar Dijkstra heeft zelf ervaren dat je beter functioneert, als je fysiek fit bent . Stress en werkdruk hebben immers een sterke negatieve invloed op de algehele conditie van lichaam en de weerbaarheid van de geest. Hij is in 2012 begonnen met CrossFit trainingen. Deze trainingen zijn zeer geschikt voor bestuurders en managers en voor iedereen die dagelijks onder (grote) druk staan. Vervolgens heeft hij de opleiding tot CrossFit Trainer Level 1 voltooid en is tevens CrossFit Judge. Zijn ervaring met en kennis van complexe organisaties met bestuurders onder hoge werkdruk en zijn vaardigheid als CrossFit trainer vormen een unieke combinatie.
contact: dijkstra@de-advocaten.nl - tel. rechtstreeks +31622568566

Mr L.M. van den Ende:

Lilian van den Ende is een doorzetter. Zij houdt van een prettig contact en een open en transparante samenwerking met haar cliënt. Zij communiceert in heldere taal en houdt zich aan afspraken

Het verlenen van rechtsbijstand aan bedrijven en aan particulieren op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht en civiel recht is haar specialisatie. Lilian van den Ende is gedreven met de wil om te winnen en zij is niet bang om te procederen. Maar als zij meent dat het beter is om te schikken dan zal zij dat met krachtige argumentatie duidelijk maken. Het scheelt de cliënt veel tijd, kosten, moeite, emoties en een mogelijke teleurstelling.

Lilian van den Ende studeerde in 1990 af aan de Universiteit van Amsterdam en was daarna twee jaar werkzaam bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Ambitieus begon zij al in 1993 haar eigen advocatenkantoor samen met Hilmar Dijkstra. Hun expertises vullen elkaar nog steeds goed aan. Dijkstra & van den Ende is een sterk en succesvol team.

Een afspraak met Lilian van den Ende is snel gemaakt. U bent welkom op haar kantoor te Purmerend of zij komt bij u langs. U kunt haar altijd bellen voor nadere informatie. Contact vandenende@de-advocaten.nl,  tel. rechtstreeks +31653459298

Lilian is specialist in arbeidsrecht en lid van Vaan

Dijkstra & Van den Ende Advocaten is een samenwerkingsverband van advocaten. De aansprakelijkheid van de behandelend advocaat is beperkt tot het bedrag waarop de afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanspraak geeft, vermeerderd met het eigen risico.