Rechtsgebieden

Ons kantoor is vanaf de dag van oprichting tot en met heden een traditioneel advocatenkantoor met een algemene praktijk. De afgelopen jaren - meer dan 25 jaar inmiddels - hebben wij veel MKB-bedrijven en particulieren op integere en succesvolle wijze bijgestaan. Niet voor niets zijn wij al decennia lang lid van de NOAB Adviesgroep en bedienen wij cliënten door heel Nederland.

Daarbij zijn allerlei rechtsgebieden aan de orde gekomen, die wij tot volle tevredenheid van onze cliënten hebben opgepakt. Valt iets écht buiten onze vaardigheden, dan zoeken wij altijd samen de juiste advocaat.

Wij hebben wij de expertise om u effectief en doeltreffend als advocaat bij te staan.

Op grond van nieuwe regelgeving vanuit de Orde van Advocaten namelijk artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur, zijn wij verplicht rechtsgebieden in het zogenaamde rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten te selecteren en vervolgens onze selectie openbaar te maken. De registratie verplicht de advocaat om elk kalenderjaar minimaal tien opleidingspunten per geselecteerd rechtsgebied te behalen.

Mr. Hilmar Dijkstra heeft de volgende rechtsgebieden geselecteerd:
Huurrecht (bedrijfsruimte)

Mr. Lilian van de Ende heeft de volgende rechtsgebieden geselecteerd:
Arbeidsrecht